
AXONS
250gram lättkesella
3st kvistar färsk dragon
2 matskedar olivolja
2 äggulor
1 citron
En nypa flingsaltTillagning: Dra av dragonen från kvistarna och lägg i en skål. Tillsätt sedan en nypa flingsalt och en utav matskedarna av olivoljan. Krossa sedan saltet tillsammans i skålen med dragonen så att oljan får smaken av dragonen. Tillsätt sedan kesellan och rör om tills det jämnfördelas. Knäck sedan två stycken ägg och separera gulan. Blanda ihop tills du får den klassiska gula bearnaisefärgen. Rör sedan om hela tiden och tillsätt sedan resten av olivoljan och pressa ned så mycket av citronen efter tycke och smak till du får en krämig sås.
Nu kan alla äta bearnaisesås utan att få ångest. Med min proteinbearnaise får du samma goda smakupplevelse som den feta och onyttiga originalsåsen fast den endast innehåller 1/10 så mycket fett och 10gr så mycket protein samt inget socker.
Perfekt för oss som vill äta gott men ändå behålla en låg fettprocent!
/Axon
[email protected]
www.martinlöwgren.se
www.martinlöwgren.se
LEG. NAPRAPAT | LIC. PERSONLIG TRÄNARE | LIC. KOSTRÅDGIVARE
www.idrottsskadecenter.com