Vecka 40 in i graviditet vs vecka 8 efter graviditet

2016-05-30 | Allmänt

(1) Tess

Ibland säger en bild mer än tusen ord 🙂

På övre raden är Therese dagsform 40 veckor in i graviditeten och på nedre raden är hennes dagsform 8 veckor efter graviditet ?#?världsklass?

Nedan kan ni läsa hennes egna ord:

”Jag anlitade Martin efter min graviditet. Jag gick upp 28 kg under graviditeten och kände rätt snabbt att jag kommer behöva hjälp för att bli av med alla kilon och komma i form igen. Jag blev inte bara av med mina extrakilon, jag kom i bättre form än innan graviditeten 🙂

Efter jag blev antagen träffade jag Martin som tog mina dåvarande mått och gick igenom kost och träningsschema. Jag skulle sköta både kost och träning på egen hand enligt dessa scheman. Det har funkat otroligt bra och smidigt fast jag inte dagligen tränade med Martin. Han gick noggrant igenom övningar med mig då jag träffade honom och fanns alltid tillgänglig med snabba svar via mail. Så kände mig alltid trygg i att utföra träningen korrekt.

Martins upplägg har passat mig perfekt! Jag körde mina träningspass då det passade mig, tydliga scheman på både kost och träning och hjälp då det behövdes. Jag hade ett stort förtroende för Martin och hans kunskap men trodde inte det var möjligt att jag så snabbt skulle se resultat och komma i den form jag drömt om.

Helt fantastiskt!

Under hela min resa har det gått otroligt smidigt. Snabba resultat och ett kost och träningschema som jag hela tiden mått bra av och känt mig pigg”

Axon_Homepage links 10_1200x628