Tvåbarnsmamma i sitt livs bästa form

2015-03-09 | Allmänt

Liv

Denna tvåbarnsmamma har verkligen imponerat på mig och bevisat att det aldrig är för sent att komma i sitt livs bästa form.

Nedan berättar Liv Savheim mer om sin resa tillsammans med mig:

Efter att jag fött två barn så kom jag sakta men säkert till insikt med att min kropp verkligen hade förändrats. Började känna mig desperat eftersom jag aldrig fick de resultat jag verkligen strävade efter trots att jag alltid tränade regelbundet. När jag har tränat har jag alltid gått på pass av olika slag. Från att verkligen ha avskytt styrketräning bestämde jag mig för att verkligen ge det en chans och sakta men säkert kände jag att det här var ju min grej.

Det kändes otroligt frustrerande eftersom jag jobbar natt, hur jag som mamma till två barn skulle lyckas få ihop livspusslet med träning, en bra kost och dessutom få de resultat jag alltid drömt om.
Sökte till Axon Beach 2014 och till min stora glädje kom jag med. Kände i hela kroppen att det här är min chans till en förändring. Spänning, förväntan, nervositet. Mycket känslor inblandade! Skulle jag lyckas?

Efter att jag träffat Martin och allt var i rullning med kost och träning och mycket jävlar anamma så hade jag mycket svårt att se mina egna resultat. Det var först när jag gått i mål och jag jämförde första och sista bilden av mig själv som jag såg vilken resa jag gjort. Kunde inte tro mina ögon.
Det här har absolut varit den bästa investeringen jag gjort i hela mitt liv!

axon_medium