Sveriges mest vältränade trebarnsmamma?

2014-07-03 | Allmänt

10402642_10154163085655144_6004296370742469489_n (1)

Det är alltid en utmaning att hjälpa kvinnliga klienter i toppform efter sin graviditet. Extra utmanande blir det med någon som fött hela tre stycken och inte bara vill komma tillbaka till sin gamla form, utan vill komma i sitt livs bästa form – någonsin.

Jag är fruktansvärt stolt över denna tjej och hon har verkligen visat att man kan förlora sina graviditetskilon och bygga upp en superkropp.

Nedan kan ni läsa Annies egna ord över hennes resa tillsammans med mig:

När jag väntade mitt tredje barn, hittade jag Martin på nätet via en vän. Och redan då bestämde jag mig för att jag skulle anlita Martin som min PT när jag var klar med mina graviditeter.

Och mycket riktigt så tog jag kontakt och träffade Martin första gången i September 2013.
Mitt mål med träningen då var att komma i så bra form som möjligt, och jag kände direkt att Martin var rätt person för att kunna hjälpa mig med det.

Innan jag träffade Martin hade jag aldrig vågat på in på området för fria vikter på gymmet. Men med Martins träningsschema så hade jag inget val. Och jag kände mig självsäker och det var inte alls så jobbigt som jag trodde, eftersom Martin hade visat mig exakt hur jag skulle utföra övningarna.

Och det är tack vare honom och mig själv så klart som jag nu älskar allt som har med styrketräning att göra, jag varken vill eller kan leva utan det. Och det är under tiden med Martin som mitt intresse för bodyfitness väcktes. Att kanske våga stå på scenen en dag och tävla.

Martin är en väldigt ödmjuk och snäll person, kommer aldrig glömma de gånger jag hade lilla Alva med mig på PT passen  (det var Martins förslag då jag inte kunde få tag på barnvakt under dagen) och alla de 100 mail jag skickat med frågor om både det ena och det andra. Och jag fick alltid ett vänligt svar tillbaka.

Men det jag alltid kommer bära med mig och respektera honom för är att hur högt han håller sitt huvud och står för att alltid träna och tävla rent. Och hans arbete för att visa alla som tvivlar.

Jag skulle aldrig tveka att använda Martin igen eller att rekommendera honom till någon som vill komma i form. Eller bara vill leva hälsosamt.”

before-and-after-pregnancy

#transformedbyaxon #axonbeach #pt #axon#martinlöwgren #idrottsskadecenter

idrottsskadecenter_gotham

www.idrottsskadecenter.com