Styrketräning är livet

2014-10-16 | Allmänt

Olivia

Olivia är ännu en klient som gjort fantastiska framsteg och inte bara ändrat sina mått, utan även ändrat sin syn på både sig själv och livet.

Det betyder mycket för mig att bevittna glädjen och energin som mina klienter får av att nå sina mål, och hur det sedan motiverar dem att fortsätta att kämpa vidare och vidare. Att hon dessutom gjort denna resa online och att vi faktiskt aldrig träffats gör mig ännu mer imponerad av henne.

Nedan får ni ta del av Olivias resa utifrån hennes perspektiv:

”Jag tog kontakt med Martin för att hitta en bra balans mellan träning och kost, jag ville hitta en hållbar livsstil. Att vara fit och snygg skulle inte vara värt om vardagen inte fungerade. Jag hade läst Martins blogg ett tag och fick förtroende för honom och hans kunskap. Jag gillar Martins sätt att se på träning, kost och att livet ska fungera.

Jag fick ett kost- och träningsprogram skräddarsytt för mig. Först blev jag lite rädd, skulle verkligen all denna mat göra mig mer fit?! Jag hade bestämt mig för att lita på Martin och började äta massor av riktig mat.

Redan direkt när jag började följa mitt kostschema märkte jag skillnad på min energinivå och mitt humör, jag var gladare och piggare. Bara det är ju en vinst. Veckorna gick och jag kände jag att jag blev hårdare i kroppen och kläderna satt lite lösare.

Vikten har knappt förändrats men det betyder mindre, innehållet är starkare och jag känner mig snyggare och gladare.

Jag har blivit mycket starkare i gymmet, jag började med att knappt klara en chins till att nu klara 10 st. Jag har klarat saker som jag tidigare inte kunnat drömma om. Det är verkligen roligt att vara stark, flytta gränserna om vad som möjligt och se på mig själv med nya ögon.

Jag har alltid gillat att träna men denna höst har verkligen varit extra rolig. Styrketräning är grymt!

Jag är glad för hur långt jag kommit men jag vill mer, jag vill utvecklas. Jag vet i nuläget inte vad nästa steg ska bli. Det jag vet är att jag vill känna mig trygg i det jag gör.

För mig har det varit viktigt att lyssna på kroppen och jag vill inte se After Beach 2013 som ett projekt som tar slut utan som en stabil start på en stark livsstil.

Jag är verkligen nöjd med att Martins stöd under vägen. Martin kombinerar kunskap, pepp, humor och ödmjukhet på ett härligt sätt och jag är övertygad om att fitnessvärlden skulle vara lite snällare, säkrare och roligare med fler människor som Martin.

Tack!”

#transformedbyaxon #axonafterbeach #axon #ptonline #martinlöwgren

axon_medium

martin@idrottsskadecenter.com