Sammy The King

2014-09-13 | Allmänt

10534698_10154445162265144_1137600726235886205_n

Sammy har verkligen levererat en fantastisk utveckling . Det har krävt hårt arbete och mycket disciplin, men tillslut lyckades Sammy ta sig i mål med riktigt grymma resultat.

Nedan följer hans egna ord om sin resa:

Jag sökte till Axon Beach för att få just det -en beachkropp. Jag har alltid tränat mycket och tycker att de är kul, men har inte riktigt känt att jag fått de resultat jag velat ha. Innan hade jag provat några diet/bantningsmetoder och de har ju funkat till en början. Jag har rasat i vikt men så fort jag slutat så har jag gått upp allt direkt igen.

Tidigare har jag testat att gymma, men har alltid gett upp efter ca 1 månad. Nu har jag tränat i 6 månader och har absolut inga planer på att sluta. Jag åkte upp till Martin som gick igenom mitt träningsschema med mig och gjorde en kalipermätning. Martin tyckte att jag skulle köra efter periodiskfasta och jag accepterade hans förslag. Någon dag efter besöket på Idrottsskadecenter fick jag mitt kostschema, kosttillskottsschema och träningsschema på mailen. Då var det game on.

Jag följde schemat slaviskt de första 8 veckorna och jag fick kanonresultat. Nästan för bra! Så bra att jag redan kände mig nöjd trots att bara halva tiden gått, och började därför slarva något med kosten. När jag åkte upp till Martin efter 16 veckor hade jag bättrat på formen, men tyckte inte att det var helt perfekt tack vare mitt slarv. Jag ville därför flytta fram mållinjen och förlänga några veckor.

Trots att Martin egentligen redan hade uppfyllt sin del, så gav han mig ändå en till chans och gav mig ett nytt kostschema att följa dom följande veckorna och då kom verkligen resultaten. Den här resan har gett mig en helt ny syn på kost och hur man bör äta. Det är inte bara kalorier hit och dit och + / – utan jag har fått lära mig mycket mer än så.

Framförallt har jag fått nyttiga och hälsosamma rutiner och en vältränad kropp ;]

Tack Martin!

#throwback #transformedbyaxon #axonbeach #axon #martinlöwgren #idrottsskadecenter

Screenshot 2014-03-02 16.05.43