PT-online

2015-11-12 | Allmänt

12189217_1093822933961065_2945965051299785674_o

Regn och grått väder såhär i November kan sänka både ork och motivation för de flesta, men inget stoppade min PT-onlineklient Markus från Västerås Smiley 🙂 Han var ute 7 dagar i veckan på morgonpromenad och följde sitt kost och träningsschema till 100%
Markus gjorde riktigt bra ifrån sig och uppvisade en enorm vilja och beslutsamhet. Magrutorna var en stor bonus, även om Markus upplevde att själva erfarenheten och de nya kunskaperna om kost/träning var den stora vinsten av att vara med i projektet. En åsikt han delar med många andra deltagare.

Nedan berättar Markus vilka framsteg han lyckades uppnå genom sitt deltagande i mitt projekt:

Innan min resa med Martin så hade jag tränat kontinuerligt i ca 1,5 år. Trots en rad skador som jag dragits med länge så kunde jag sakta men säkert utöva flera övningar samtidigt som jag blev starkare. Träningen började bli rolig igen och jag kände snabbt att träningen var en del av mig som jag inte ville vara utan. Men efter ett tag så kände jag att jag ville utmana mig och testa att ta min träning till en ny nivå. Av en slump så upptäckte jag Martin och hans projekt Axon Beach och jag kände direkt att detta var perfekt för mig, både träningsmässigt men jag tänkte också att det kunde vara en erfarenhet.

Till min förvåning så blev jag antagen. Jag visste att det skulle bli kämpigt men med en hel del vilja plus Martins hjälp så kände jag mig trygg i att jag skulle klara av det. Jag genomförde 15 veckor och blev stöttad och coachad online. Under min resa med Martin så lyckades jag minska i vikt samt fettprocent samtidigt som jag blev markant starkare i samtliga muskelgrupper. Jag slog flera personrekord samtidigt som midjan blev smalare och magrutorna allt tydligare.Med facit i hand så kan jag lugnt konstatera att det inte är magrutorna som jag är mest tacksam för, utan det är erfarenheten och kunskapen om kost och träning som jag tycker är det viktigaste.
Nu vet jag vad jag går för och jag vet att allt är möjligt inom träning och hälsa bara man ger 110 procent. Martin har vart en otrolig hjälp för mig och jag kan varmt rekommendera alla som vill göra någon form av förändring att kontakta honom för hjälp.

#afterbeach #axon #fitnessguru

afterbeach-nopartners-instagram-axon

Mer info om projektet finner du här.