Polis i toppform

(1) Aron

Detta är en fantastisk klient som arbetar som polis. I sitt yrke behöver han vara i god form och sökte sig därför till mitt projekt för att gå upp i vikt, utan att lägga på sig fett.

Denna kombination är inte alltid den lättaste, men här ser vi verkligen en kämpe som lyckats. Väldigt stolt över de resultat som han slutligen fick. Med sin nya kunskap kommer han kunna behålla denna toppform, vilket förhoppningsvis gör att vi alla kan sova tryggt om natten när ordningsmakten är ute och håller koll på buset.

Nedan kan ni ta del av hans historia:

“Under flera år hade jag kämpat med att försöka gå upp i vikt utan resultat. Det spelade i princip ingen roll vad jag åt och jag drack en hel del gainer som fungerade dåligt och bildade bara fett. Men med hjälp av Martins kost och träningsschema samt online coaching började dock resultaten komma sakta men säkert.

Efter två år, där jag halva året låg på ett kaloriöverskott och det andra halvåret på ett underskott, visade vågen 4 kg tyngre och 4% lägre fettprocent. Målet framöver är att fortsätta i samma takt och försöka lägga på mig 2 kg muskler om året.

Efter många mejl och dumma frågor till Martin om diverse livsmedel och träningstekniker är numera bra och mycket mat och stenhård regelbunden träning en självklarhet. Det jag tidigare visste om kost och träning var ingenting jämfört med den kunskap jag har idag, vilket Martin la grunden för. Martin förändrade verkligen min syn på mat och träning, vilket är något jag är mycket tacksam över.”

#transformedbyaxon #afterbeach

Logga blå

Mer info om projektet finner du här.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.