Personlig Träning Online

2015-02-08 | Allmänt

Gabriella

Gabriella var en av de 25 st onlinedeltagarna i Axon Beach 2014. Hon startade på en vikt om 79.6 kg och ett midjemått om 85 cm Under projektets gång lyckades hon uppnå resultat hon tidigare bara vågat drömma om och slutade på 68kg kg med ett midjmått om endast 69 cm.

Nu fortsätter Gabriellas resa mot nya mål och utmaningar! Med sin nya insikt om kost och träning finns det inte längre några hinder för henne att uppnå de mål hon önskar.

Nedan beskriver Gabriella sin upplevelse om projektet med egna ord:

Jag har tränat ganska mycket, mestadels handboll men på senare år även på gymmet. Jag tycker att det är väldigt roligt att träna och jag mår bra utav det. Men jag har aldrig riktigt lyckats få de resultat jag velat ha, vilket jag tror mestadels beror på kunskapsbrist kring kosten. Jag har pendlat upp och ner i vikt, men aldrig riktigt lyckats hålla resultatet helt. När jag av en slump kom in Martins blogg och såg resultaten som hans klienter uppnått så var jag bara tvungen att skicka iväg en ansökan, vilket jag gjorde och höll tummarna.

Efter en tids väntan fick jag reda på att jag kommit med. Shit vad kul!

Jag har sedan tack vare Martins hjälp med kost-och träningstips lyckats uppnå resultat jag aldrig nått innan. Förutom viktnedgång och välbefinnande, så har jag äntligen på riktigt genomgått en livsstilsförändring som kommer göra att jag lyckas hålla mina resultat. Jag ser nu fram emot att min resa fortsätter på egen hand och att jag kommer att uppnå nya mål på min fortsatta träningsresa.

axonbeach2015-logo-instagram-blue (1)

http://axonblogg.se/ansokningen-ar-nu-oppen/

cropped-stängd