Personbästa på diet

2014-08-29 | Allmänt

Daniel jansson

Klicka på bilden för full storlek.

Daniel sökte till Axon Beach trots att han kände sig aningen skeptisk till att anlita en PT då han redan tyckte sig vara i bra form och hade svårt att se att det skulle bli någon större skillnad med min hjälp.Jag såg dock stor potential till att trimma hans kropp ytterligare och gav honom därför en av de 100 platserna.Daniel vägde in på 90.1 kg med en fettprocent om 12.8 och behövde hjälp med att lägga om sin kost för att bli så rippad som möjligt till sommaren. Jag lyssnade på hans önskemål och skräddarsydde ett kostschema åt honom efter hans förutsättningar, uppsatta mål, kaloribehov och önskad fettprocent.Träningsschemat vart en tre split där vi fokuserade på basövningar och övningar med egen kroppsvikt.

Daniel svarade extremt bra på både kost och träningsschemat. Trots att han gick på diet vart han starkare under hela beachprojektet och satte flera personbästan ibland annat bänkpress, marklyft och knäböj.

Han gick från ett midjemått om 94.5 cm till 82 cm samtidigt som han lyckades öka överarm, lår, bröst och axlar med hela 2 cm. Fettprocentmålet om 8% klarade han också då han vid slutmätningen endast hade 7.5% kroppsfett.

Jag är fruktansvärt imponerad av denna kille. Verkligen en strålande prestation som gör mig till en otroligt stolt coach.

Martin Löwgren

LEG.NAPRAPAT – LIC. PERSONLIG TRÄNARE – LIC. KOSTRÅDGIVARE

idrottsskadecenter_gotham

www.idrottsskadecenter.com