Norrlänningar kan man lita på!

2015-02-12 | Allmänt

Daniel Olsson

Daniel Olsson var en av 100 st deltagare i Axon After Beach. Han valde att som många andra köra sin resa online och leverade verkligen grymma resultat under sina 20 veckor tillsammans med mig.

Nedan kan ni läsa hans egen berättelse om sin resa:

Jag såg alla hundratals bilder på Martins Facebook med deltagare som varit med i Axon Beach och Axon After Beach och tyckte att de hade gjort grymma resultat.

Jag tänkte att detta kanske var bästa vägen som kunde ta mig till en bättre kropp.

Jag hade först tänkt avvakta och ansöka till Axon Beach 2014, men kunde inte motstå att skicka in en

ansökan redan till Axon After Beach 2013. Så jag skickade in en intresseanmälan och blev antagen, och då var det bara att köra.
Min startvikt låg på 116.5kg och min fettprocent på 18.5% och jag hade ett midjemått på 102cm.

Vi kom överens om att jag skulle köra periodisk fasta. Denna metod hade jag testat tidigare och kände därför till upplägget.
Ett av mina mål var att orka springa milen under timmen. Jag hade aldrig sprungit så långt innan då det har varit för jobbigt att dra runt så många kg.

Det tog ca 2 månader från det att jag började tills att jag lyckades uppnå detta mål. Men detta var bara ett av alla mina mål.
Styrketräningen gick kanonbra efter Martins träningsupplägg. Jag lyckades till och med göra ett antal PB under dieten med 250kg marklyft, 150kg bänkpress och 200kg knäböj.

Det har varit väldigt lärorikt och roligt med alla resultat under tiden.
Jag slutade projektet med 103.6kg, 12% kroppsfett och 85.5cm i midjemått. Så grymma resultat blev det!”

/Daniel Olsson

axon_medium