Norrlänningar kan man lita på! - Martin Löwgren - Axonblogg.se

Norrlänningar kan man lita på!

http://metodosalargarpene.es/ebioer/3879 Daniel Olsson

http://secfloripa.org.br/esminer/6953 Daniel Olsson var en av 100 st deltagare i Axon After Beach. Han valde att som många andra köra sin resa online och leverade verkligen grymma resultat under sina 20 veckor tillsammans med mig.

watch Nedan kan ni läsa hans egen berättelse om sin resa:

follow urlJag såg alla hundratals bilder på Martins Facebook med deltagare som varit med i Axon Beach och Axon After Beach och tyckte att de hade gjort grymma resultat.

source link Jag tänkte att detta kanske var bästa vägen som kunde ta mig till en bättre kropp.

source url Jag hade först tänkt avvakta och ansöka till Axon Beach 2014, men kunde inte motstå att skicka in en

europa para solteros ansökan redan till Axon After Beach 2013. Så jag skickade in en intresseanmälan och blev antagen, och då var det bara att köra.
Min startvikt låg på 116.5kg och min fettprocent på 18.5% och jag hade ett midjemått på 102cm.

meglio trading on line o opzioni binarie Vi kom överens om att jag skulle köra periodisk fasta. Denna metod hade jag testat tidigare och kände därför till upplägget.
Ett av mina mål var att orka springa milen under timmen. Jag hade aldrig sprungit så långt innan då det har varit för jobbigt att dra runt så många kg.

source site Det tog ca 2 månader från det att jag började tills att jag lyckades uppnå detta mål. Men detta var bara ett av alla mina mål.
Styrketräningen gick kanonbra efter Martins träningsupplägg. Jag lyckades till och med göra ett antal PB under dieten med 250kg marklyft, 150kg bänkpress och 200kg knäböj.

Entrambi spendono una barca di soldi per farsi pubblicità sul web http://totaltechav.com/merdokit/10866 puntando sul fatto che puoi guadagnare Det har varit väldigt lärorikt och roligt med alla resultat under tiden.
Jag slutade projektet med 103.6kg, 12% kroppsfett och 85.5cm i midjemått. Så grymma resultat blev det!”

source site /Daniel Olsson

axon_medium

click Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.