Nattarbete har sina fördelar

(1) Christopher PÅ G

Att arbeta natt är något många tror ska påverka träningen negativt. Min uppfattning bland alla klienter jag hjälpt är att det faktiskt finns många fördelar med deras nattarbete 🙂 En av dessa är Cristoher och hans resa tillsammans med mig är helt fantastisk. Förutom att halvera sin fett% lyckades han även öka sin muskelmassa.

Läs hans egna ord nedan:

”Jag sökte mig till Martin därför att jag kände att min träning inte gav dem resultat jag önska. Jag ville gå upp i muskler och minska i fett, vilket e svårt att kombinera. Men med Martins hjälp så gick de ta mig f*n.

När jag startade låg jag på 11.3 % kroppsfett och vägde 90 kg. Jag körde ingen svält diet eller några krångliga upplägg på gymmet utan ät mig alltid mätt och han visa alla övningar så tekniken satt perfekt. På sista mätningen var jag nere på 5.1 trots att jag va sjuk precis innan.

Och pga av att jag va sjuk så sa Martin till mig att köra på lite till så jag skulle komma under 5 % vilket jag klarade! 2.5 cm ökning över axlar, 2 cm över bröstet, tappade 15 cm över midjan, ben, rumpa armar växte med 2 respektive 1 cm. Och till alla er som e sugna men e osäker på priset så se detta som en investering. Då får lärdom som du bär med dig hela livet, och som med så mycket annat så får du vad du betalar för.

Detta e ingen snubbe som just börjat utan har många många år av erfarenhet och ser till att programmet funkar efter DIG och DINA möjligheter. Kan lätt säga att ta hjälp av Martin va bland de bästa beslut jag tagit! Han hjälpte mig när de behövdes och pusha mig när de behövdes. E evigt tacksam att jag blev antagen till #axonbeach2015”

#afterbeach #axon #fitnessguru

afterbeach-nopartners-instagram-axon

Mer info om projektet finner du här.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.