Mr 5%

2015-04-16 | Allmänt

Johannes Kjällare 2

Jag kände på mig att det skulle gå bra för Johannes Kaehlare men att han skulle nå 5% kroppsfett – det trodde jag aldrig.

Han har gjort enorma framsteg och det gläder mig att projektet hjälpt honom att få en helt ny livsstil som gjort honom både friskare och starkare. Resan var omtumlande till en början och han fick tänka om i sina vanor, men resultatet blev strålande och jag är så jävla imponerad av hans fysik.

Vem fan lyckas få ådror på hela axlarna, magen och bröstet? #världsklass #avundsjuk

Nedan kan ni läsa om hur han beskriver sin upplevelse av projektet med egna ord:

Innan jag blivit antagen till Axon Beach så hade jag själv kommit igång med regelbunden träning och tyckte att det kändes som ett avstressande komplement till vardagens jobb. Dock var jag medveten om att mitt egna träningsprogram inte var så effektivt och jag hade ingen koll alls på kosten.

Jag ville hitta en ny hälsosam livstil som var praktisk för mig. Som ett brev på posten fick jag höra om Axon via Facebook. Jag skickade jag en ansökan och blev otroligt glad när Martin erbjöd mig en plats i sitt projekt.Redan vid första besöket hos Martin på Idrottsskadecenter blev jag medveten om hur felaktigt jag hade tänkt kring mat och träning. Mitt nya träningsprogram var hårdare men roligare.

Min tävlingsinstinkt triggades igång och det var precis det jag behövde för att prestera till max. Att få till maten enligt schemat var väldigt tufft till en början då jag inte var van vid att laga mat. Men jag såg det som en utmaning att göra det själv och nu i efterhand är det en av mina bästa lärdomar.

Jag är inte längre beroende av restauranger för att få njuta maximalt och jag kan för första gången i mitt liv äntligen bjuda vänner och bekanta. Jag har lärt mig att mat kan vara både gott och nyttigt!Innan jag var med i Axon Beach så var jag ofta förkyld och trodde att det skulle påverka mina resultat men jag har inte varit sjuk en enda dag sen vi började.

Hälsan i allmänhet blev mycket bättre och jag har idag en livsstil som jag kan behålla och utveckla livet ut.Stort tack Martin!

Martin har öppnat ögonen för mig att jag kan äga min kropp, den äger inte mig. Hur jag på ett sådant enkelt sätt som periodisk fasta får mer energi, mer kraft och hur träning kan bli en sådan naturlig del av mitt liv vilket det inte var förut är jag evigt tacksam till Martin för.

#axonbeach #transformedbyaxon

axonbeach2015-logo-facebook-blue (1)

Mer info om tidigare deltagare finner du här.