Lova aldrig något du inte kan hålla

2015-12-06 | Allmänt

12308688_10156511646935144_1043773961840758667_n

I mitt yrke är det av stor fördel att ha en bred kompetens som inte endast fokuserar på kost och träning. Detta gör att jag kan hjälpa varje enskild individ utifrån dennes behov, utan att behöva skicka dem vidare till olika specialister. När jag träffade Celina ville hon inte bara komma i form, utan hon behövde dessutom få ordning på sitt krånglande knä.

Jag lovade henne två saker första gången vi träffades 1) Jag kommer göra dig helt smärtfri och du ska kunna springa obehindrat 2) Jag ska få dig i ditt livs form. Hon litade på mig och jag är enormt glad över att fått chansen att hjälpa henne

Nedan kan ni läsa Celinas egna ord från sin tid tillsammans med mig:

”När jag är klar med dig så kommer inte du ha ont i dina knän längre”.

Av allt Martin sade och berättade när vi sågs första gången så var det den meningen som etsade sig fast i huvudet hårdast. Efter över 20 års smärta, läkarundersökningar, ortopedbesök, sjukgymnastik och otaliga tårar så hade jag liksom gett upp att få leva smärtfritt. När jag sökte till Axon Beach 2015 så berättade jag om mina dåliga knän mest för att

Martin skulle kunna anpassa träningen så den inte gjorde för ont. Med ny kost och nytt träningsschema så hade jag full fokus på alla nya övningar och nya goda recept. Maten jag lagade var samma som jag serverade till familjen, men andra proportioner. Jag skapade nya rutiner där jag började gå till jobbet i stället för att åka kommunalt och jag märkte hur kroppen ganska snabbt ändrade form.

På 10 veckor så hade jag tränat bort över 25% av mitt kroppsfett, ökat muskelmassan och minskat 15 cm i midjan. Helt otroligt! Efter 20 veckor sprang jag min första mil på flera år och när en väninna frågade hur det kändes i knäna slog det mig att jag inte känt nån smärta på flera veckor, inte ens efter 10 km löpning på asfalt.

Så inte nog med att Martin lade upp kost och träning som enbart brände fett, han stärkte även min kropp så att den slutade göra ont – något jag trodde var omöjligt.

På grund av olika skäl kunde jag inte fullfölja programmet på utsatt tid men jag kommer med hjälp av Martin jobba vidare för att att nå mina mål under våren 2016.

Vad ska man säga? Som Martin själv säger: Världsklass!

#afterbeach #axon #fitnessguru

afterbeach-nopartners-instagram-axon

Mer info om projektet finner du här.