Kvinnan som hade gett upp

2015-12-25 | Allmänt

12138576_10156311750545144_4057473403831280019_o

Denna fantastiska kvinna hade mer eller mindre gett upp tanken om att någonsin bli nöjd med sin kropp och få bort sin övervikt. Jag såg enorm potential i henne och nu när vi snart kommit halvvägs i vår satsning börjar det redan se riktigt bra ut 🙂

Nedan kan ni läsa Christel Fischers egna ord från sin tid hittils med mig:

”Jag fick upp ögonen för Martins projekt genom två arbetskamrater som blivit antagna i tidigare omgångar. Att följa deras resa och se deras resultat var fantastiskt och någonstans tändes ett hopp om att även jag kanske kunde få hjälp till en friskare och hållbar livsstil.

Jag ansökte och kom med i Beach 2015 vilket jag inte ångrat en sekund. Efter många års övervikt hade jag i princip gett upp hoppet på mig själv och jag insåg under projekts gång att jag mått riktigt dåligt. Med Martins hjälp och stöd har denna resa varit tuff men även väldigt rolig och lärorik. Martins upplägg för kost och träning är genomtänkta och lätta att följa och att han även lägger fokus på den psykiska och mentala utveckling visar på ett helhetstänk.

Jag är inte i mål ännu men jag har fått verktygen att fortsätta min resa som jag hoppas håller i sig resten av mitt liv. Tack Martin för att du trodde på mig och för de kunskaper jag fått om kost och träning. För att vara AIK:are är du helt ok”