Från 93 kg till 76 kg

Timmy

Timmy Walfridsson bestämde sig för att ge upp livet som soffpotatis och istället satsa på ett hälsosammare liv som han mådde bra av. Jag är otroligt stolt över Timmy och de resultat han lyckades få.

Nu fortsätter hans resa vidare mot nya mål och det viktigaste Timmy bär med sig från detta projekt är kunskap och självförtroende.

Nedan kan ni ta del av hans egna ord:

Jag började som många andra som killen som låg på soffan, käkade chips, drack cola och knappt rörde på mig. Helgerna gick till festande. Men efter lång betänketid och efter att ha följt tidigare deltagare av Axon Beach så bestämde jag mig för att också söka och hoppas på en plats. Ett val jag ALDRIG kommer ångra!

Genom projektet har jag fått lära mig vad som krävs för att komma i form och framförallt så vet jag nu att JAG KAN!! Jag gick från 93 kg till 76 kg. Minskade från 106 cm i midja till 83 cm. Ökade i omkrets på alla andra muskler.

Tack Martin för ditt stöd under denna period, känns bra att även nu efteråt kunna vända mig till dig för stöd när motivationen tryter.

axon_medium

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.