Filmon Michaels by Martin Löwgren

(1) Fille På G

När ett dansproffs från gruppen Bounce vill toppa formen så säger man givetvis inte Nej utan hjälper mer än gärna till 🙂 Det beslutet behövde jag absolut inte ångra då de slutliga resultaten blev riktigt imponerande.

Att röra på sig är givetvis inga problem för en dansare, så den stora utmaningen var att styra upp kosten.

Nedan kan ni ta del av Filmons egna beskrivning av sin tid tillsammans med mig:

”Martin sammansatte ett personligt kostschema och träningsschema åt mig som uppfyllde mina önskemål. På grund av min livsstil med oregelbundna tider så passade det mig att äta enligt periodisk fasta och tyckte att upplägget var otroligt enkelt att följa.Mitt första mål var att bli hårdare i kroppen och gå upp lite i vikt.

Problemet jag har haft är att gå upp i vikt och om jag inte tränar eller håller mig aktiv så tappar jag också vikt. Så för mig var det viktigt att lära mig mer om kost och hur mycket mat jag måste få i mig för att nå mina mål. Träningen innebar inga svårigheter utan det var riktigt lätt att följa Martins scheman och skönt att ha ett välstrukturerat schema.

Det är verkligen roligt att ha en coach som är så otroligt driven och pushar en att bli bättre och tillsammans skapa resultat som båda vill uppnå!”

Bounce-083_100

axon_medium

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.