Bygga muskler & samtidigt tappa fett

2015-03-21 | Allmänt

David Ek

Det mest fantastiska med #axonbeach är den stora mångfalden. Upp i vikt. Ned i vikt. Online. Icke online – det spelar ingen roll och det är detta som jag älskar med projektet.

Nedan vill jag nu presentera en av mina utmärka deltagare som körde projektet online. Hans resultat blev riktigt imponerande då han lyckades med den svåra ekvationen att gå upp i vikt samtidigt som han förlorade fettprocent.

För att klarar det, krävs hårt jobb och stor beslutsamhet.

Detta visade David Ek prov på och han fick därför resultat därefter. Grymt bra!

Här berättar han om projektet med egna ord:

Jag ansökte till Axon beach 2014 online för att jag helt enkelt ville bli så vältränad som möjligt. Jag hade styrketränat innan i ca 2 år själv, men inte fått de resultat jag ville ha. Så jag skickade in en intresseanmälan och blev antagen.
Martin gjorde ett kost- och träningschema åt mig, sedan var det bara min egen vilja som behövdes.

Min startvikt låg på 64kg och min fettprocent på 12,3%..

Själva träningen gick hur bra som helst under projektet. Jag gjorde nytt personbästa i Bänkpress, Knäböj, Marklyft, Chins, Latsdrag, Benpress och axelpress. Fick även lära mig massa nya övningar som jag aldrig provat förut.

Vid den avslutande vägningen och mätningen hade min vikt ökat till 69 kg och kroppsfettet sjunkit till 6,7% Så jag kan inte vara annat än helnöjd med detta och rekommenderar alla som vill komma i sitt livs form att kontakta Martin

#transformedbyaxon #axonbeach2014online

beach-2015-logo-red

Mer info om Axon Beach finner du här.