Bli den bästa versionen av sig själv

optioni binare top bro ket (1) Malin Gustafsson

go

club de rencontre pour veuf et veuve Malin Gustafsson hade ett tydligt mål i sikte och var fast besluten om att ta sig dit. Hon ville bli den bästa versionen av sig själv och vara en bra förebild för andra. Under resans gång förändrades hennes ambitioner ytterligare då hon insåg att hon hade alla förutsättningar för att delta i Nordic Grand Prix 2015 och eftersom detta var något som inspirerade henne så tog hon sig hela vägen upp på scen.

enter

strategie sulle opzioni binarie Nedan kan ni läsa Malins egna ord och ta del av hennes resa:

enter site “Den stora skaran människor är nöjda med vardagsmotion för att må bra, men vad gör man när man har en större ambitionsnivå än så? När man känner att det finns så mycket mer i kroppen att ge än det man får ut? När det stora problemet blir att man står still för man vet inte hur man ska ta sig vidare. För mig blev räddningen att jag hittade Martin och hans projekt Axon After Beach (2014).

follow url Jag hade redan en ganska bra grundform efter flera års styrketräning. Min resa i Axon After Beach 2014 började med motiveringen att jag bl.a. ville komma i mitt livs bästa form. Inte bara för att vara mitt unika jag i toppform, utan även en förebild för mina förskolebarn, kollegor, familj, mitt kön och mina framtida barn. Men jag fick så mycket mer än så…..Med ett anpassat kostupplägg och träningsschema samt regelbundna check-ups och mailkontakt, slutade min resa med att jag stod på tävlingsscenen under Nordic Grand Prix 2015 i globen!

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=iq-option-e-serio&05d=20 iq option e serio En av de främsta och viktigaste lärdomarna jag tar med mig är att inte vara rädd för att äta. Man orkar bara prestera utefter de ”byggstenar” man tillför sin kropp.Jag är otroligt stolt över mig själv, glad och tacksam över förtroendet att ha fått vara deltagare i Martins projekt. Men min resa slutar inte här, jag måste bara stå på egna ben.

enter Jag kommer att fortsätta min strävan framåt mot mer utveckling, för att förhoppningsvis göra mitt eget avtryck på och utanför fitnesscenen. Något som jag inte hade klarat utan Martins hjälp.

http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=forex-in-italiano&56a=1f Jag kan bara säga: TACK!!!”

source site axonbeach2015-logo-facebook-blue (1)

Mer info om tidigare deltagare finner du  follow site här.