Ansökningen är nu öppen

2014-11-30 | Allmänt

öppen facebook

Jag vill med detta blogginlägg officiellt öppna ansökningen till Axon Beach 2015.

Det har nu äntligen blivit dags att öppna ansökningen till nästa år stora utmaning och jag är lika taggad och förväntansfull som vanligt inför detta projekt. Det är otroligt spännande att varje år få lära känna nya deltagare som vill förändra sin livssituation.

Det är dessutom en mycket givande utmaning för mig att få hjälpa så många människor att lyckas nå sin dröm och komma i sitt livs bästa form.

Philip AnderssonSkärmklipp 2014-11-30 11.20.34Tommy SegerfalkIda Ekelund

För de som inte vet vad Axon Beach 2015 är så kan jag först berätta att det är ett projekt som syftar till att erbjuda en utvald grupp människor den unika möjligheten att få hjälp att förändra sin livssituton till en sundare och hälsosammare livstil. För att få en chans att vara med i Axon Beach 2015 måste man först skriva en ansökan med ett personligt brev.

Detta brev ska kortfattat beskriva vem man är, vad man har för mål och förutsättningar. Man behöver dessutom skriva en motivering till varför man anser sig förtjäna en plats i Axon Beach 2015. Poängteras bör att ALLA är varmt välkomna att ansöka till detta projekt. Det ställs inga förkunskaper eller liknande och ålder, vikt, kön, erfarenhet, muskelmassa eller fettprocent har därmed ingen betydelse.

Observera dessutom att det INTE är först till kvarn som gäller -utan jag kommer personligen att välja ut de 100 personer som jag tror på och som jag därmed vill ge en chans till förändring.

Så känner du att detta är något för dig, tveka inte -ansök idag!

martin@idrottsskadecenter.com

Stänger facebookJag kommer att erbjuda totalt 100 st platser i detta projekt, 75 av platser går till deltagare som kommer att tränas och coachas av mig personligen på Idrottsskadecenter, och 25 av platserna går till online-deltagare som kommer att delta i projeketet online. Blir du antagen till Axon Beach 2015 innebär det att du får köpa ett komplett hälsopaket som kommer att tas fram utifrån just dig och dina behov så att du får de rätta verktygen att nå dina upsatta mål.

I hälsopaketet ingår ett skräddarsytt individuellt upplägg med: personligt träningsschema, personligt kostschema, personligt kosttillskottsschema, fettmätningar med kaliper, personlig onlinecoachning och personlig onlinesupport. Allt detta köper du som deltagare till ett rabatterat paketpris som endast är tillägnat projektets deltagare.

ZamdraGustav Nordbäck

Marie LouiseDaniel janssonHelia FaghirMartin Palm

Axon Beach 2015 startar efter jul och pågår fram till sommaren, och under denna tid kan du som deltagare känna dig trygg med att du får den experthjälp du behöver för att nå dina drömmål. Under projektets gång får du som deltagare ny kunskap om kost och träning, vilket kommer bidra till att du slutligen kommer att vara tillräckligt självständig att kunna fortsätta upprätthålla en sund livsstil på egen hand även efter Axon Beach 2015. Detta är alltså ingen quick-fix-metod utan projektet bygger på en hållbar lösning som kommer att hjälpa dig att behålla din nya form även i framtiden. Se det som en livsinvestering!

Om man följer mina direktiv i projeket så går det inte att misslyckas. Men man måste dock vara medveten om att det är upp till varje person att själv göra jobbet då ingen förvandling kommer gratis. Det är ett krävande projekt som sätter press på varje deltagare, så man måste vara villig att satsa hårt och helhjärtat. I slutändan kommer du dock att vara lyckligare och stoltare än någonsin. Det kommer att vara värt allt slit.

Har du en vän eller familjemedlem som du tycker borde ansöka? Glöm då inte att gilla och dela detta blogginlägg på facebook/instagram så att just den personen får upp ögonen för detta fantastiska projekt.

hämta

Ansökan skickas till min e-post: martin@idrottsskadecenter.com

SusanneRasmus

Carolina AsplundChristopher SvenskLovisa VasiliouElias JensenTidigare år har jag haft Axon Beach 2012, Axon After Beach 2012, Axon Beach 2013, Axon After Beach 2013, Axon Beach 2014 och Axon After Beach 2014. Vill man läsa mer om deltagarna som varit med i tidigare projekt så finner man deras fantastiska berättelser här:

http://axonblogg.se/category/klienterreferenser/

http://www.idrottsskadecenter.com/referenser/

https://www.facebook.com/TheAxon

http://instagram.com/theaxon

beach-2015-logo-red

Missa nu inte denna unika möjlighet! Jag är taggad till tusen då jag verkligen brinner för detta och kommer aldrig sluta fascineras över mina enastående deltagare som varje år visar prov på grymma resultat. Det är ett otroligt inspirerande och givande projekt, du kommer inte att bli besviken.

Om du är redo, så är jag redo och vill du få mer information om Axon Beach 2015, skillnaden mellan online och icke-online eller fullständiga prisuppgifter innan du ansöker går det alldeles utmärkt att maila om detta till samma e-post.

Nedan följer här nu ett urval med bilder på tidigare deltagare. Klicka på respektive bild för full storlek.

Hakan Unal

Malinjohansson

Max Brogmar

Bard1

Johnny

Kyldahl

Ida

Daniel OlssonElin

Robert StrömqvistHanna

sjögren Finland martin james Felix Erik Sand Eklund2 emin Niklas Andersson Nina mage möller fb
Sammy Lars Lotta

Allanuppdaterad Annie Anton Catarina Daniel Bellander Ehn Fredrik Gunnarsson Hugo Idaboden Jani Jonas Kosterberg Krusell Magdalena maja Marcus larsson martinöstersund2 Nalle Nina Oscar Oscar Poria Puyathebeast Sandra Sebastian Sjögren1 Tommie gbg Varga1Philip

beach-2015-logo-red