Halvera sin fettprocent på bara 4 månader?

2014-09-08 | Allmänt

Kosterberg

Detta är en av mina duktiga klienter som kämpat rejält för att nå sitt mål. Sida vid sida med sin pojkvän Tobias tog hon sig igenom projektet och imponerade slutligen med fantastiska resultat. Det är definitivt många gånger en stor fördel av vara två när man ger sig in livsförändrande projekt.

Nedan kan ni ta del av hennes berättelse av sin upplevelse av After Beach 2013:

Jag har alltid tränat och älskat det. Sedan hade jag ett uppehåll då jag gjorde en säsong utomlands och när jag kom hem så tog jag aldrig tag i träningen på riktigt igen. Efter ett tag fick jag nog och efter att ha läst Martins blogg under flera år, såg jag att han hade olika projekt. Jag bestämde mig då för att söka till ”Axon after beach 2013” tillsammans med min pojkvän. Lyckligtvis fick vi båda en plats.

Martin skräddarsydde ett personligt kost- och träningsschema utifrån mina mål och mina ambitioner. Detta har jag följt strikt i 4 månader. Kostchemat var baserat på kosthållningen periodisk fasta, som jag fortfarande följer och tänker fortsätta med eftersom jag trivs så bra med det. Jag åt inte så många mål om dagen, men jag kunde däremot bli riktigt mätt vid varje måltid. Träningsschemat gick ut på tunga halvkroppspass, promenader och backintervaller. Nu efter 4 månader har jag tappat 11 kg och gått från en fettprocent på 28,6% till 11,75%.

Just vinterhalvåret brukar jag ha svårt för och tappar lätt energi, men jag har aldrig varit såhär pigg och glad som nu. Klart att det har varit kämpigt emellanåt, men med Martin vid sidan som har peppat mig så har jag kört på. Jag ser detta som en investering. Jag har inte bara nått mina mål som jag hade under projektet utan jag har även lärt mig otroligt mycket. Fått upp ögonen för styrketräningen och allt som där tillhör. Man kan verkligen forma sin kropp med hjälp utav styrketräning. Så nu siktar jag mot nya mål i min träning!

Martin gav mig verkligen en rejäl push och jag vill tacka honom så himla mycket! Jag hade inte klarat detta på egen hand. Det har verkligen varit en resa!

Så har ni disciplin och motivation till att göra detta, så rekommenderar jag att ni anlitar Martin vad det än gäller inom kost och träning. Han har kunskap och är grymt duktig på det han gör!

Tack Martin!

axon after beach

#transformedbyaxon #axonafterbeach #axon #pt #martinlöwgren #idrottsskadecenter