153 kg vs 73 kg

(1) Marie Louise 2

Jag blir så otroligt imponerad av människor som Marie-Louise. En starkare vilja av stål har jag sällan mött. Bara det faktum att hon sätter sig på tåget från Sjöbo i Skåne och åker drygt 120 mil tur/retur till Stockholm för att träffa mig – visar prov på en enorm vilja, motivation och drivkraft!

Det värmer oerhört att Marie-Louise valt att göra denna resa med mig och jag vill verkligen leverera världklassigt resultat åt henne. Om hon når sitt slutmål i har hon gått från 153 kg till 73 kg vilket är bland det häftigaste jag någonsin varit del av. Jag finner inga ord!

Nedan kan ni läsa Marie-Louises egna ord:

”Jag sökte till Martins ?#?axonafterbeach? som ett sista försök att få ordning på kost och få resultat rent kroppsmässigt. Har gått ner mycket men aldrig fått kosten att fungera vilket gjort att jag i panik för bli alldeles för stor igen satt mig på olika pulverdieter och med träning på det har ork och energi inte varit den största. Jag hoppades få hjälpen av Martin där jag kunde ha ett hållbart kostschema för framtiden och även slimma till min kropp och kanske få fram lite konturer av musklerna som finns på kroppen men som är gömda.

Kosten fungera perfekt från första dagen och gilla upplägget, men när jag efter två veckor inte såg resultat på vågen kändes det hopplöst men Martins självsäkerhet och stöttning att fortsätta och inte låta paniken och ångesten över vikten ta över så körde jag på två veckor till och det har sedan varje vecka gett utdelning och det känns tryggt att ha Martin att vända sig till och mitt förtroende är enormt för denna man och jag vet han kommer hjälpa mig att nå mina mål.
Jag älskar energin jag har och att jag ser resultat av styrketräningen och något jag aldrig trott själv var att jag skulle bli så här glad för rena cardiopass, jag är förvånad och är tacksam att jag blev en av alla sökande som Martin valde att ge chansen.”

1

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.